torstai 6. huhtikuuta 2017

Stressiliha


Eli PSE-liha. Joskus ehkä kassleria paistaessa olet ihmetellyt, miksi pihvi räiskyttää kuumaa nestettä erityisen paljon paran kokin käsille. Se johtuu stressihormooneista, siitä miten eläin on elämänsä kokenut ennen teurastusta.
Jos joku teurastaja nyt pääsisi mittaamaan mun lihaksistosta pH:n, veikkaan, että stressilihan leima iskettäisiin kankkuun. Saman leiman saisin kyllä meidän työväeltäkin, joka on ymmärtäväisesti katsellut kohkaamista ja elänyt mukana jokaisessa käänteessä. Kiitos kaikille osallistujille ymmärryksestä!
Vanha toimintaohje kuuluu:
Voitko vaikuttaa asiaan? Miksi siis stressaat?
Etkö voi vaikuttaa asiaan? Miksi siis stressaat?
Tätä mantraa on hoettu meidän konttorilla nyt muutama viikko. Kaiken olemme tehneet minkä voimme ja
se mitä muilta tahoilta on tarvittu, on lähestulkoon nyt plakkarissa. Usko unelman toteutumiseen syttyi taas uudemman kerran kun Ruotsinpään eläinlääkäri tönäisi kiven sydämeltä.
Ensi viikolla meillä on toivottavasti antaa kuvatodisteita siitä, että Kovapäisyys+Rakkaus lajiin=Success.
Tällä hetkellä eniten pelottaa se, mitä Prinsessa Terttu sanoo kun tapaa uudet naapurinsa. Vuonna 2011 Tertun vanhan aitauksen oli vallannut röyhkeät villisiat ja tästä kimpaantuneena Terttu ei ollut meidän hoitajien kanssa puheväleissä yli viikkoon. Toivotaan, että Tertun hermot ja ymmärrys on kasvanut muutaman vuoden aikana siinä missä meidän hoitajienkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti