sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kesän 2019 avajaiset

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha avataan jälleen yleisölle!


Kesän 2019 avajaisia Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla vietetään lauantaina 25.5.2019 klo 10:00 - 15:00. Vuonna 2019 piha avataan yleisölle entistä ehompana ja olemme niin iloisia, sillä saimme Lahden kaupungilta käyttöömme lisää laiduntilaa.

Paljon on vuoden aikana nikkaroitu ja laitettu pihaa entistä ehompaan kuntoon. Tänä kesänä olemme supertyytyväisiä kaikkiin aikaansaantoihimme ja kesän aikana nikkaroinnit jatkuvat! Talvella emme pysty paljoa pihan eteen tekemään, mutta heti lumen sulattua alamme joka vuosi korjaamaan paikkoja ja rakentamaan vuosittain toimivimpia ratkaisuja pihalle.

Tänä vuonna ajattelimme ottaa urakaksi pihapiirin 150 vuotisen hirsirakennuksen kunnostusurakan. UGH! Lappalainen vanha herra saapui meitä auttamaan, sillä jokainen rakennusalan mestari on ollut sitä mieltä ettei sitä kannata kunnostaa. Me olemme siitä eri mieltä ja saa tulla katsomaan! Kesä toki saapui hieman liian aikaisin ja hirsirakennuksen kunnostusta jatketaan kesällä. Silti se on nyt toimiva ja palvelee tulevaisuudessa pihan uusien eläinten suojaa.

Hirsirakennuksesta löytyi upeita vuosikymmenten aarteita, osa niistä on pihalla esillä ja osa jäi julkaisukelvottomaksi. Ihminen ei ole muuttunut sataan vuoteen mihinkään :) Tämä jää työväen salaisuudeksi, mitä tarkoitamme :)

Kesä 2019 vaikuttaa erittäin lupaavalta ja itse olemme suunnattoman tyytyväisiä siihen, mitä meidän ahkera työväki on saanut aikaiseksi. Siitä suuri kiitos kaikille, jotka ovat laittaneet kortensa kekoon pihan kunnostustöiden eteen.

Odotamme kesää 2019 kuumeisesti!

Kesää odottaen, 4H Lahti - työväki

Koska seinä oli niin mätä niin siihen oli hyvä istuttaa ikkuna

Kaikenlaisia virityksiä sitä ihminen keksii

Hirsitunkki on todella kätevä kapine

Ei mikään ole ongelma kun osaa!

Ikkunasta tuli todella upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti